minőségirányítás

Mit teszünk, a minőség érdekében?

Áttekintés

A Nematech Kft. célja, hogy szolgáltatásai minőségi szintjének folyamatos fejlesztésével kivívja megrendelőik bizalmát, elégedettségét, őszinte elismerését.

Ennek érdekében integrált rendszert, azaz az MSZ EN ISO 9001, MSZ EN ISO 14001, illetve az autóipari termékek követelményeit megfogalmazó IATF 16949 szabványok szerinti minőségirányítási rendszereket működtet.

Az integrált rendszer hatékony működése érdekében.

• megfogalmaztuk a minőségpolitikát, a környezetpolitikát, a korrupció ellenes politikát, adatvédelmi és adatkezelési politikát, etikai politikát, magatartási szabályzatot, egészség és biztonságpolitikát, felelős nyersanyag beszerzési politikát és kitűztük a minőségi célokat.

• az MSZ EN ISO 9001, MSZ EN ISO 14001 valamint az IATF 16949 szabványok követelményeit és végrehajtásuk módját Minőségirányítási rendszer kézikönyvben, valamint minőségügyi eljárásokban dokumentáltuk.

A Vállalat vezetősége kötelezi magát arra, hogy minden dolgozója tartalmi korlátozás nélkül követi a minőségpolitikánkra vonatkozó előírásokat, hogy a kitűzött célokat teljesítsük, és hogy a termékek minősége megfeleljen Vevőink követelményeinek.

Minden munkatárstól elvárjuk az Integrált rendszer kézikönyvben, eljárásokban foglaltak maradéktalan betartását, valamint azt, hogy legjobb tudásának megfelelő munkával járuljon hozzá az előírt feladatok maradéktalan végrehajtásához és a minőségpolitikánk, környezetpolitikánk, célkitűzéseink megvalósításához.

Mérföldkövek

1993

Nematech Kft. alapítása

2000

DIN EN ISO 9001 bevezetése

2003

DIN EN ISO 14001 bevezetése

2018

IATF 16949 bevezetése

Folyamatban lévő szabvány bevezetés:

2024

TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange)

Segítségre van szüksége?

Keressen minket bizalommal.