Szakértelmünk

A folyamatosan változó vevői igényekhez igazodva.

Milyen fajta termékek után érdeklődik?

Ultricies purus commodo arcu pellentesque sapien. Porta platea efficitur neque inceptos natoque quam curabitur. Suspendisse montes torquent luctus sagittis blandit nisl cubilia. Libero mattis nibh consequat class nunc.

Oil Pump

Duis cras facilisis euismod habitasse interdum. Pretium est vehicula risus phasellus pharetra sodales.

Chemical Factory

Duis cras facilisis euismod habitasse interdum. Pretium est vehicula risus phasellus pharetra sodales.

Methane Elimination

Duis cras facilisis euismod habitasse interdum. Pretium est vehicula risus phasellus pharetra sodales.

Busbar készítés

Busbar sorunk rendelkezik, minden olyan eszközzel, amivel garantálni tudjuk a kifogásolhatatlan autóipari minőséget. Porfestet és galvanizált busbar igény esetén bevonjuk a cégcsoport más vállalatait is a gyártásba.

Vízsugaras vágás

STM Premium 320 típusú CNC vezérlésű, vízsugaras vágógép, mely akár 50 mm-es lemezvastagságig is könnyedén kezeli az alkatrészeket. A 3700 bar nyomású vít mellett a vágást abrazív homok hozzáadásával segítjük, a legkiválóbb minőség elérése érdekében. Akár 40 m/min sebességgel is haladó vágófej, 0,05 mm-es ponossággal képes pozícionálnni magát.

Lézeres vágás

Senfeng SF1313G típusú, CNC vezérlésű, lézer lemezvágó berendezés, mely akár 15mm-es acéllemezt is képes kiváló minőségben vágni. 1200 x 1200 mm-es munkaterével és a 3kW-os teljesítményével és 0,05 mm-es pozícionálási pontosságával gyorsan és megbízhatóan végzi a vékonyabb termékek vágását.

Csiszolás

CF típusú körvibrátor gazdaságos és magas hatékonyságú felületkoptató technológia, a Berendezés bruttó 200 lieres munkatartállyal rendelkezik. Az egyszerű kezelhetőség, alacsony karbantartási költségek, a pneumatikus szeparálócsappantyúval felszerelt berendezés akár több szá közepes méretű terméket is tud intenzíven sorjátlanítani. Kisebb alkatrészekhez az AVATEC-TE 6 HD típusú centrifugális egységet használunk az alkatrészek deformálódásának elkerülése végett.

Marás

Alzmetall BAZ 15 3 tengelyes CNC függőleges gépközpont, Heidenhain vezérléssel. A főorsó 9000 fordulat / perc maximális fordulatszámával, kiváló minőségű felüleeket képes létrehozni. A munkatér terhelhetősége 500 kg, SK40 szabványű revolveres szerszámbefogóval. 600 mm x 400 mm x 600 mm-es mozási tartománnyal a nagyobb alkatrészek megmunkálása sem okoz kihívást.

Hajlítás

Boschert Profi 28 CNC hajlító gép, hidraulikus vezérléssel. A gáőem a Z irányú megállás, illetve a hajlítási szög is programozható. 280 kN-os nyomóerővel rendelkezik, mely akár 10 mm vastagságú lemezek meghajlítására is alkalmas. Hajlítási hossz 300 mm. Az extrém kompakt és robosztus felépítés okán a hajlítások ismétlési pontossága 0,02 mm

Hegesztés

Dalex PMS 37-6MF ellenállás hegesztőgép kiválóan alkalmas a prototípus gyártására, melyet 250 kVA névleges teljesítményével és modulárisan szerelhető munkaterével biztosít. Az áramerősség, a nyomóerő és a hegesztési idő, mind-mind állítható mely széles skálán befolyásolja a két karbonelektróda közt a megvalósítható hegesztéseket. A termékek hűtése technológiától függően levegővel, illetve folyadékkal megoldott.

Lézerjelölés

LG-60-J-01 – Lézer gravírozó állomás. A gép lelke egy JPT MOPA típusú 60 Watt teljesítményű lézer. Amely könnyen és gyorsan képes, gravírozni fémeket, műanyagokat. A busbar gyártás folyamán, minden egyes készülő termék a folyamat elején kap egy azonosítót, amit egy szkenner által leolvasható adatmátrix formában, amit belegravírozunk a gép segítségével. Minden egyes fázist nyomonkövetünk a saját rendszerünkben.

Mérés

Hexagon Absolute Measurement Arm 85 hordozható mérőkar egy csúcstechnológiás háromdimenziós lézeres szkenner. A szkenneléssel bármilyen (akár amorf) alakú termék pontfelhője leképezhető, mely után PCDMIS metrológiai szoftverben összehasonlítható a termék 3D modelljével és ezáltal bármiféle eltérés kimutatható a valóság és a tervezett termék között, 0,002 mm-es pontossággal.

Hexagon Optiv Classic 321 GL koordinátamérőgép 6,5-szeres CNC zoom optikával rendelkezik, közel 2 μm pontossággal. Az optikai képalkotás mellett felszerelhető tapintóval, a precíziós szűk tűrési tartománnyal rendelkező termékek mérése érdekében. A PCDMIS szoftver segítségével, szintén összehasonlítást nyer a 3D modell és maga a termék.

Műanyag alkatrészek

A sokszínű fröccsöntő gépparkunknak hála, igen széles a gyártható alkatrészek palettája.

Gépek

Kábelkorbácsok, érzékelők és egyéb szerelt termékek

Szerelés szalagunk gépparkja rendelkezik minden fajta géppel és eszközzel, ami a hatékony kábel feldolgozáshoz és megmunkáláshoz szükséges.

Gépek

Lackagebehälter

Lackagebehälter mérő és gravírozó gép

-

Ford / Volvo szűrőkör mérőállomás